PARTICIPANŢI

Avem bucuria de a vă invita să vă alăturați, ca participant, proiectului EDUKAS – Târg educațional pentru copii și adulți, susținând astfel, alături de noi, accesul deschis, simplu și flexibil la educație, la cunoaștere.

Prin tematica târgului, vom promova împreună învățarea și dezvoltarea continuă de-a lungul întregii vieți, precum și învățarea pluridisciplinară pentru dezvoltarea armonioasă a fiecăruia dintre noi. Credem în capacitatea fiecăruia de a-și atinge potențialul maxim și prin acest eveniment susținem încă o dată misiunea noastră de a dezvolta oameni și organizații.

Participând la EDUKAS 2011, vă puteţi prezenta oferta de educație direct celor interesați, încurajând astfel vizitatorii să opteze pentru programele specifice pe care le susțineți. Mai mult, continuați să dovediți implicarea activă în promovarea educației și cunoașterii ca valori ale societății căreia îi aparținem.

Pentru a primi informaţiile suplimentare de care aveți nevoie pentru a alege participarea la acest eveniment, vă rugăm să ne contactaţi la adresa targeducational.edukas@gmail.com.

Data limită de înscriere 17 mai 2011.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s