H&H CONSULTING

 

Fondata în 2001 în Sibiu, H&H Consulting a fost creată pentru a răspunde necesității unor servicii profesionale de consultanță în domeniul managementului resurselor umane.

H&H Consulting este o echipă de specialiști în domeniile: recrutrae şi selecţie de personal, training, consultanţă şioutplacement.

Misiunea H&H Consulting este de a dezvolta oameni și organizații.

Experienţa noastră de consultanţi în resurse umane ne-a demonstrat că cea mai bună abordare este una personalizată şi adaptată trebuinţelor fiecărui client. Oferim soluţii practice şi orientate pe rezultate, pe care le construim în urma unei analize atente a fiecărei organizaţii-client şi a nevoilor acesteia pentru oricare dintre serviciile noastre: recrutare şi selecţie de personal, training, consultanţă organizaţională şi outplacement.

Ne ghidăm activitatea după următoarele principii:

TRANSPARENŢĂ
Transparenţa se reflectă în modul în care ne desfăşurăm activitatea în raport cu toţi partenerii noştri (echipa, clienţi, candidaţi, furnizori, organisme publice, etc), prin comunicare sinceră, directă, prin explicare şi argumentare solidă a tuturor deciziilor.

CALITATE
Facem ce promitem şi nu promitem ceea ce nu putem face. Răspundem aşteptărilor clienţilor noştri într-o manieră inovativă, practică şi orientată spre rezultate.

APROPIERE
Credem în valoarea echipei noastre şi transferăm acest spirit asupra colaborării cu partenerii noştri. Am câştigat încrederea lor prin implicare, fiindu-le alături şi muncind împreuna cu ei pentru a găsi soluții.

AUTODEZVOLTARE
Ne place ceea ce facem şi asta se vede în rezultatele noastre. Credem în oameni şi în potenţialul lor şi, învăţând continuu, îi sprijinim şi pe ceilalţi să se dezvolte.

Ne desfaşurăm activitatea urmând standarde etice stricte, menţinând deplina confidenţialitate, atât pentru clienţii noştri cât şi pentru candidaţi.

 Proiecte majore în domeniul educației și formării

– inițierea și organizarea primei ediții a Târgului Educațional în 2010 (19 – 20 martie, Biblioteca Astra Sibiu);

– inițierea și susținerea proiectului GO! Get The Opportunity! prin care H&H Consulting ajută elevii claselor a X-a,a XI-a și a XII-a să își dezvolte abilitățile interpersonale de care au nevoie pentru a se adapta la mediul social și economic actual, parcurgând împreună tematici specifice („Autocunoaștere și autodezvoltare”, “Comunicarea persuasivă”, “Planificarea activității”, “Luarea deciziilor și rezolvarea problemelor”, “Lucrul în echipă”, “Rezolvarea conflictelor”). Interactiv și dinamic, Programul GO! Get The Opportunity! implică elevii participanți în exerciții, simulări, jocuri de rol, proiecte, astfel încât să poată aplica efectiv cunoștințele și abilitățile discutate. Mai multe detalii se găsesc pe http://www.hhconsulting.ro/ro/info-get-the-opportunity.html )

– parteneriat cu AIESEC Sibiu (Asociația Internațională a Studenților în Științele Economice și Comerciale) –  colaborare începută încă din 2006, bazată pe misiunea comună de a contribui la dezvoltarea oamenilor.

– parteneriat cu CSE Sibiu (Clubul Studenților Economiști) inițiat la începutul anului 2011, în cadrul căruia H&H Consulting susține diverse seminarii, cursuri sau ateliere.

Pentru detalii despre servicii, proiecte și clienți, puteți accesa www.hhconsulting.ro .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s