Lucia Frăţilă

Lucia s-a alăturat echipei H&H CONSULTING acum mai bine de 3 ani în calitate de trainer, participând activ la realizarea Cursurilor de Formator şi  Formator de Formator, precum şi la traingurile personalizate pe nevoile specifice ale clienţilor.

Este consultant acreditat Thomas International şi Cognitrom Assessment System.

Lucia se implică în cadrul echipei H&H CONSULTING şi ca şi consultant recrutare şi selecţie de personal, fiind implicată în proiecte de recrutare pentru poziţii non-tehnice.
Înainte de a face parte din H&H CONSULTING, Lucia a acumulat experienţă în relaţiile cu clienţii, vânzări şi ca psiholog în cadrul unui ONG, unde a coordonat două proiecte: Biroul de Asistenţă şi Consiliere a Persoanelor cu Dizabilităţi, format din 50 de copii şi tineri cu diferite dizabilităţi din trei judeţe, şi Centrul de Îngrijire la Domiciliu, format din 50 de persoane vârstnice, cazuri sociale din Sibiu.
Lucia a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu în anul 2004, iar ulterior a fost acreditată de Colegiul Psihologilor ca şi consilier în Terapie de Cuplu şi Familie, formare efectuată la Braşov, cu formatori din cadrul APFC Iaşi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s