Aura Hazotă (Lungu)

Fondatoare a firmei ADITUS VERO în 2005, Aura se implică direct în dezvoltarea serviciilor şi derularea proiectelor ADITUS VERO. Are 12 ani de experienţă practică în marketing-vanzari, 5 ani în top-management şi 5 ani în concepere şi livrare cursuri, ateliere şi coaching.  Susţine cursuri şi ateliere personalizate pe nevoile clienţilor în domeniile marketing-vânzări, comunicare, formare echipe şi leadership şamd.

Aura a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti (cursuri la zi), fiind licenţiată în Bănci-Burse de Valori. Ulterior şi-a continuat dezvoltarea profesională urmând cursuri de formare în training experiental (Dr. Roger Greenway), precum şi programe de formare în coaching (Programul Centrului de Dezvoltare, Recrutare si Management Organizational, SUA si programul Centrului Austriac de Training in NLP), fiind certificata NLP Professional Practitioner – Coaching si Mediere.
Este acreditată Green Belt în sistemul de management al performaţei şi calităţii SIX SIGMA, iar începând cu 2009, este autorizată ca formator de formatori (CNFPA).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s