ADITUS VERO

 

 

Servicii de optimizare a performanței în afaceriFondată în 2005 în București, ADITUS VERO a fost creată din dorința de a dezvolta și furniza produse și servicii de optimizare a performanței în business. Principalele arii acoperite sunt: Marketing & Vânzări, Comunicare & Relații Publice, Resurse Umane, Business General.

Serviciile noastre acoperă atât sfera strategică (exemple: audit de marketing/vânzări, elaborare strategie de business sau strategii departamentale, modelarea proceselor si conceperea procedurilor șamd) cât și cea tactică (exemple: susținere cursuri și ateliere, planificare și implementare acțiuni promoționale punctuale, planificare și organizare evenimente, șamd).

Modul de abordare a proiectelor este aliniat crezului și misiunii asumate de a contribui la succesul și prosperitatea celor din jur – oameni, companii, societate. Performanța – înțeleasă și aplicată prin perspectiva tuturor elementelor ce o definesc și influențează (http://www.aditusvero.ro/performanta.html) – este conceptul fundamental pe baza căruia realizăm atât evaluarea situației curente, cât și propunerea obiectivelor și direcțiilor de acțiune. Intervențiile noastre prin care atingem obiectivele agreate împreună cu clienții pot fi de tipul consultanță, consultanță și implementare, training sau coaching.

Performanța Aditus Vero se traduce prin performanța obținută de clientul pentru care lucrăm.

Ne ghidăm întreaga activitate după principiul menirii în viață (a exprimării unicității), principiul dăruirii, principiul corespondenței și cel al flexibilității.

Prețuim cunoașterea și înțelepciunea, autodisciplina, autocontrolul, spiritul dreptății și punerea lui în practică, curajul și integritatea.

Echipa ADITUS VERO înseamnă:

–  peste 11 ani de formare și practică în marketing și comunicare (product management, managementul activităților de marketing și vânzări, promovare, organizare evenimente);

–   peste 5 ani de practică în managementul unei afaceri;

–   acreditare CNFPA în formarea personalului;

–   certificare în coaching și mediere (certificare NLP Professional Practitioner, NLP Austrian Training Center – Membru European Coaching Federation);

–  acreditare CNFPA în management de proiect pentru accesarea fondurilor europene;

–   certificare „Green belt” în Sistemul de management al performanței și calității SIX SIGMA.

Pentru detalii despre servicii, proiecte și clienți, puteți accesa www.aditusvero.ro .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s